Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Primele intalniri ale proiectului "Bike in Action"

Au avut loc si primele intalniri din cadrul proiectului "Bike in Action"

Proiectul "Bike in Action", realizat in cadrul Programului "Tineret in Actiune", actiunea 1.2 - Initiative ale Tinerilor, a demarat cu intalnirea cu participantii, gazduita de Centrul de Tineret ARCS, in data de 10.07.2011.

La aceasta intalnire, participantii s-au cunoscut intre ei si cu membrii echipei de proiect, s-a prezentat proiectul (titlu, perioada de desfasurare, scop, obiective, activitati, parteneri, finantator, buget, etc.) si s-au identificat cei mai importanti pasi ce trebuie parcursi pentru ca proiectul sa se deruleze in cele mai bune conditii.

S-a revizuit si calendarul activitatilor pentru ca fiecare sa isi poata organiza timpul in perioada urmatoare si s-a prezentat, orientativ, programul turului tematic din luna august.

A doua intalnire (Padurea Crihala, 13.07.2011) a dat startul programului de formare teoretica si practica a participantilor pentru ca acestia sa fie pregatiti pentru turul tematic. A fost o discutie moderata de Lucian Sirbu, avand ca tema bicicleta, partile ei componente, modul de deplasare, etc.

A urmat o alte reunire a participantilor (20.07.2011) in care s-au discutat aspecte legate de legislatia rutiera si modul cum se va realiza deplasarea participantilor pe drumurile publice in conditii de siguranta.

Imagini de la aceste intalniri se regasesc aici.