Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Curs de formare - Dezvoltarea unei cereri de finantare

Curs de formare - Dezvoltarea unei cereri de finantare

In intervalul 19 - 21 noiembrie 2010, Asociatia de Turism Ecologic Camena a derulat la Baile Herculane proiectul "Dezvoltarea unei cereri de finantare".

In intervalul 19 - 21 noiembrie 2010, Asociatia de Turism Ecologic Camena a derulat la Baile Herculane proiectul "Dezvoltarea unei cereri de finantare", care a avut scopul de a familiariza tinerii voluntari ai asociatiei cu modul de redactare a unei cereri de finantare si pasii ce trebuiesc parcursi pentru ca aceasta sa se transforme intr-un proiect viabil.

In acest fel, organizatia isi propune sa implice cei mai activi voluntari in redactarea de cereri de finantare pentru proiecte de tineret si nu numai, astfel ca acestea sa fie organizate si derulate potrivit nevoilor si dorintelor lor.

Anul 2011 va fi anul in care ideile de proiecte dezvoltate in cadrul acestui program de formare vor fi inaintate spre finantare catre diferiti finantatori.

Proiectul "Dezvoltarea unei cereri de finantare" a fost initiat, derulat si finantat de Asociatia de Turism Ecologic Camena.