Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Comunicat de presa - proiect CREAT luna noiembrie 2014

Comunicat de presa - proiect CREAT luna noiembrie 2014

Asociatia SCIENTIA NEMUS deruleaza in parteneriat cu Asociatia de Turism Ecologic “Camena”, S.C. PSIHO-EXPERT S.R.L. si Asociatia Romana de Terapie Comportamentala si Cognitiva proiectul “Creativitatea ca Resursa Educationala de Antrenare a Tinerilor pentru Piata Muncii (CREAT pentru piata muncii)”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”.
In luna noiembrie a fost demarata campania de promovare a proiectului catre membrii grupului tinta in facultatile din Drobeta Turnu Severin. Au fost realizate prezentari ale proiectului studentilor Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (Anul I – Master). De asemenea, prezentari ale proiectului au avut loc si in Colegiul National Pedagogic “St. Odobleja” si Colegiul Tehnic “Decebal” si Colegiul National Economic “Th. Costescu”.
Activitatile cu grupul tinta au continuat. Pe parcursul lunii noiembrie au avut loc intalniri individuale cu tinerii din grupul tinta, intalniri de grup cu temele „Construirea creativa a echipelor”, „Stimularea creativitatii în echipa pentru rezultate creative”, „Tehnici de comunicare creativa aplicate în cariera”, „Modalitati creative de adaptare la mediu/echipa”, „Tehnici creative de adaptare eficienta la o echipa/mediu”.