Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Comunicat de presa - proiect CREAT luna decembrie 2014

Comunicat de presa - proiect CREAT luna decembrie 2014

Asociatia SCIENTIA NEMUS deruleaza in parteneriat cu Asociatia de Turism Ecologic “Camena”, S.C. PSIHO-EXPERT S.R.L. si Asociatia Romana de Terapie Comportamentala si Cognitiva proiectul “Creativitatea ca Resursa Educationala de Antrenare a Tinerilor pentru Piata Muncii (CREAT pentru piata muncii)”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”.
In luna decembrie, campania de promovare a proiectului catre membrii grupului tinta in facultatile din Drobeta Turnu Severin a continuat. Au fost realizate prezentari ale proiectului studentilor din Anul I si II ai Facultatii de Litere, specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar. De asemenea, prezentari ale proiectului au avut loc si pentru elevii din Colegiul National “Traian” si Colegiul National “Ghe. Titeica”.
Activitatile cu grupul tinta au continuat. Pe parcursul lunii decembrie au avut loc intalniri individuale cu tinerii din grupul tinta, pe parcursul carora s-au realizat evaluari ale personalitatii si creativitatii tinerilor si au fost sprijiniti in realizarea proiectului creativ de cariera.