Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Camena si Saptamana Europeana a Tineretului

Actiune de diseminare organizata de asociatia noastra in cadrul SET 3 -9 noimebrie 2008

Asociatia de Turism Ecologic Camena a organizat in cadrul Saptamanii Europene a Tineretului, desfasurate anul acesta in intervalul 3 - 9 noiembrie, doua actiuni de diseminare a activitatilor proiectului nostru "ReTiNa - Respect, Tineri, Natura", desfasurat in intervalul 1 mai - 30 septembrie 2008 si realizat cu sprijin din partea Comisiei Europene in cadrul programului Tineret in Actiune - actiunea 1.2 - Initiative Nationale ale Tinerilor.

Partenerii nostri de diseminare au fost Scoala Generala cu clasele I -VIII "Alice Voinescu" din Turnu Severin si Centrul de Tineret "Drobeta". In cadrul actiunilor de diseminare, s-au prezentat atat caracteristicile programului "Tineret in Actiune" cat si scopul si obiectivele proiectului amintit, participantii si partenerii, activitatile proiectului, beneficiarii, etc. S-a realizat proiectie de film si fotografii de la activitatile derulate.

Asociatia de Turism Ecologic Camena este singura organizatie non-guvernamentala implicata in evenimentele Saptamanii Europene a Tineretului in Mehedinti.