Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Camena - partener al Asociatiei de Tineret "Gheorghe Ionescu Sisesti"

In perioada 1 mai - 30 august 2009, Asociatia de Tineret "Gheorghe Ionescu Sisesti" desfasoara proiectul "Tradition - an Oportunity for Youth", in care Camena este partener

In perioada 1 mai  - 31 august 2009, Asociatia de Tineret "Gheorghe Ionescu Sisesti" deruleaza proiectul intitulat "Tradition - an Oportunity for Youth", care isi propune realizarea unui schimb de experienta intre tinerii din Sisesti, Mehedinti si cei din Mosna, Serbia. Aceste doua comunitati sunt infratite iar proiectul are in centru cunoasterea si exersarea de catre tineri cu ajutorul tinerilor a artelor traditionale din cele doua tari participante.

Tinerii din Sisesti ii vor invata pe cei din Mosna cum sa isi realizeze propriul atelier de olarit, atat traditional cat si modern.

In acest proiect, in calitate de partener, Camena va realiza pentru oaspetii din Serbia o prezentare a principalelor obiective turistice din Mehedinti si Turnu Severin, care vor fi si vizitate in cadrul acestui schimb itinerant. Camena va asigura si un ghid pentru aceasta activitate.

Proiectul este finantat in cadrul programului "Tineret in Actiune", actiunea 3.1 - Schimb de tineri cu tarile partenere din vecinatatea Uniunii Europene.