Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Activitate de teren in cadrul proiectului "Geoparcul Platoul Mehedinti - Centrul de vizitare Sisesti"

Activitate de teren in cadrul proiectului "Geoparcul Platoul Mehedinti - Centrul de vizitare Sisesti"

In ziua de 8 mai 2010 s-a derulat o noua actiune in cadrul proiectului nostru "Geoparcul Platoul Mehedinti - Centrul de vizitare Sisesti" - ecologizarea pe poteca Sisesti - Noaptesa

Ziua de 8 mai a reunit la Sisesti voluntari din partea Camena, ai Asociatiei de Tineret "Gheorghe Ionescu - Sisesti" dar si ai Liceului Teoretic "Gheorghe Ionescu - Sisesti" pentru derularea unei activitati in cadrul proiectului aflat in plina desfasurare, "Geoparcul Platoul Mehedinti - Centrul de Vizitare Sisesti", proiect derulat de Camena intre 1 aprilie si 31 octombrie si finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania.

Este vorba de actiunea de ecologizare a potecii tematice Sisesti - Noaptesa, poteca ce va fi amenajata in activitatile viitoare.

Actiunea de ecologizare a implicat utilizarea de materiale specifice (saci menajeri si manusi de protectie). S-au umplut in timp record 20 de saci de 100 litri capacitate care au fost transportati la unul din punctele de colectare de pe raza comunei.

In continuare s-a efectuat o drumetie pe traseul Sisesti - Caramidaru - Noaptesa - Sisesti, parcurgandu-se circa 9,5 km.

La actiune au luat parte 22 de participanti.

Cateva imagini de la actiune se regasesc la:

www.camena.ro/galerie-foto.html&album=19