Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Let's Do It Romania!

Asociatia de Turism Ecologic Camena a fost implicata in proiectul national "Let\'s Do It Romania - Curatenie intr-o singura zi!".

Asociatia noastra a facut parte din echipa de coordonare judeteana si a avut ca responsabilitate directa organizarea si coordonarea actiunii de cartare.

Actiunea de cartare s-a derulat in judetul Mehedinti in zilele de 10-11 iulie 2010. In ziua de 9 iulie a avut loc instructajul participantilor, stabilirea traseelor care vor fi parcurse de fiecare echipa si inmanarea hartilor de traseu.

Au existat 10 echipe, formate din voluntari ai diverselor ONG-uri din judet care au acoperit cea mai mare parte a traseelor stabilite, din zona de campie de sud pana in zona montana de nord si Clisura Dunarii.

In ziua stabilita pentru curatenie, Camena a avut 4 echipe care au acoperit impreuna cu colegii nostri din alte organizatii, zona de nord a judetului. Camena a avut ca zone concrete de lucru: lunca Ciovarnasani, podisul Mehedinti (zona Balvanesti - Godeanu) si Schitul Topolnitei.

Din partea mediului ONG, in afara de voluntarii Camena au participat: Asociatia de Tineret "Gheorghe Ionescu-Sisesti", Asociatia de Copii si Tineret "Alice Voinescu", Asociatia "Tinerii Secolului XXI", Speo Alpin Mehedinti, Asociatia de Parinti "Pro Decebal".

Voluntarii Camena prezenti la actiune: Cristina Sirbu, Oana David, Bogdan Camalessa, Lucian Sirbu, Dana Mituca, Marian Blagniceanu, Mina Blagniceanu, Rares Blagniceanu, Georgiana Monica Neagoe, Dana Mituca, Mihaela Vladut, Viorel Visan, Tiberiu Sturek.