Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Clubul "Fotographica"

Asociatia de Turism Ecologic Camena demareaza incepand cu luna martie 2010 clubul de fotografie "Fotographica". Aceasta initiativa se adreseaza tuturor celor pasionati de fotografie, in special tinerilor, si isi propune sa faciliteze schimbul de experienta pe aceasta tema dar si sa ofere ocazia celor interesati sa invete cat mai multe.
Clubul isi propune sa se reuneasca bilunar si sa dezbata pe larg multitudinea de aspecte teoretice, practice, tehnice, artistice presupuse de fotografie. Aceste intalniri vor fi urmate de sesiuni de lucru, de ateliere foto, derulate in natura sau in mediul citadin care sa acopere cele mai variate teme ale domeniului: peisaj, portret, arhitectura, flora, fauna, documentar, reportaj, fotografie speologica, etc.
Cel putin o data pe an se vor organiza tabere tematice in zona montana, care sa permita explorarea spatiului natural si rural din Mehedinti dar si din alte zone. Printre alte activitati pe care clubul si le propune sunt:
- sprijinirea organizarii de expozitii individuale sau de grup
- derularea de concursuri de fotografie
- derularea de ateliere de prelucrare computerizata a fotografiilor
- delegarea de participanti la scoli de fotografie
Activitatile clubului vor fi completate de proiectul traditional al asociatiei - Fotographica - ce isi propune initierea in fotografie prin organizarea unui program de formare complex, urmat de vernisarea unei expozitii si tiparirea unui ghid-album.

Clubul este o activitate de permanenta a asociatiei si este deschis pentru oricine doreste sa experimenteze in domeniul fotografic sau sa impartaseasca din cunostiintele sale sau pur si simplu doreste sa cunoasca alti tineri cu preocupari comune.

Pentru inscriere, doritorii pot trimite un email la office@camena.ro.