Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

S-a incheiat si cea mai importanta activitate a proiectului "T.I.F. - Tineri si Initiative Fotografice"

S-a incheiat si cea mai importanta activitate a proiectului "T.I.F. - Tineri si Initiative Fotografice"

Saptamana 27 iulie - 1 august 2010 a fost dedicata derularii schimbului de experienta cu tinerii francezi in cadrul proiectului "T.I.F. - Tineri si Initiative Fotografice"

In perioada 27 iulie - 1 august 2010 s-a derulat cea mai importanta activitate a proiectului "T.I.F. - Tineri si Initiative Fotografice". Ea a presupus intalnirea dintre grupul de tineri romani din partea Camena si grupul de tineri francezi din partea Envi2Tourisme.

Timp de 6 zile, tinerii au invatat despre fotografie si antreprenoriat in fotografie, au petrecut timp impreuna, au exersat fotografia de peisaj, portret si arhitectura, au vizitat un studio foto, au calatorit in cele mai frumoase zone din Mehedinti si au facut impreuna planuri pentru proiecte viitoare.

Aceasta reunire a pus bazele unor colaborari viitoare intre cele doua grupuri de tineri si a contribuit la dezvoltarea lor personala, la intelegerea interculturala si la dezvoltarea abilitatilor lor de comunicare.

La aceasta intalnire s-au vorbit 5 limbi (engleza, franceza, spaniola, germana si romana), s-au facut peste 10000 de fotografii si s-au scris zeci de pagini in jurnalul proiectului.

A fost cea mai interesanta activitate de pana acum a Camena si care a adus cele mai multe satisfactii atat echipei de proiect cat si participantilor.