Asociatia de Turism Ecologic "Camena"

Comunicat de presa - proiect CREAT luna ianuarie 2015

Comunicat de presa - proiect CREAT luna ianuarie 2015

Asociatia SCIENTIA NEMUS deruleaza in parteneriat cu Asociatia de Turism Ecologic “Camena”, S.C. PSIHO-EXPERT S.R.L. si Asociatia Romana de Terapie Comportamentala si Cognitiva proiectul “Creativitatea ca Resursa Educationala de Antrenare a Tinerilor pentru Piata Muncii (CREAT pentru piata muncii)”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”.
Pe parcursul lunii ianuarie, activitatea de consiliere de stimulare a creativitatii aplicate in cariera a continuat pentru membrii grupului tinta. Astfel, s-au desfasurat 138 de intalniri individuale, 13 sesiuni de consiliere de grup si 10 ateliere de creativitate specifica (3 ateliere cu tema personal branding, 4 avand tema marketing si promovare si 3 ateliere cu tema antreprenoriat).
Au fost sustinute 2 prezentari ale proiectului „Creativitatea ca Resursa Educationala de Antrenare a Tinerilor pentru Piata Muncii (CREAT pentru piata muncii)” studentilor din Anul III, Facultatea de Litere, specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar